Roihu-info ja vanhempainilta

15.05.2016

Infotilaisuus leiriläisille ja vanhemmille

Mikkelistä Roihulle lähtevät lippukunnat kuuluvat kaikki samaan leirilippukuntaan. Koko leirilippukunnan yhteinen infotilaisuus pidetään 17.6.2016 klo. 20.00-21.00 Mikkelin seurakuntakeskuksen Ristimäkisalissa (2. kerros, Savilahdenkatu 20, sisäänkäynti sisäpihan puolelta). Infotilaisuuteen ovat tervetulleita leiriläiset ja heidän vanhempansa.

 

Leirilippukunnan johto

Leirilippukunnan johtajina toimivat Aino Pohjanvirta (Ekin Partio) ja Heidi Mäkinen (Mikkelin Leiritytöt). Lisäksi leirilippukunnan johtoon kuuluu viisi muuta aikuista, jotka toimivat luotseina leiriläisille.

 

Leirilippukunnan nimikilpailu

Nyt kun leiriorganisaatiolta on tullut viimeisetkin ohjeet leirilippukunnan nimeämiseen, on aika päättää myös meidän leirilippukuntamme nimi. Kerro nimiehdotuksesi meille infotilaisuudessa ja olet mukana kilpailussa! Myös jo aiemmin jätetyt nimiehdotukset huomioidaan. Kilpailun voittajalle leirilippukunnan johto tarjoaa leirin aikana munkin ja kahvin/limpparin.

Leirilippukunnan nimen olisi hyvä kuvata juuri meidän porukkaamme – mistä meidät tunnistaa?

 

Lisätietoa leiristä

Lisätietoa leiristä löytyy osoitteesta www.roihu2016.fi. Roihu löytyy myös somesta, seuraa Roihua esimerkiksi Facebookissa ja Instagramissa! Seuraamalla leirilippukuntamme Facebook-sivuja ”Roihu leirilpk, Mikkeli”, pysyt mukana leirilippukunnan uutisista.

 

Roihu terveisin,

Heidi Mäkinen ja Aino Pohjanvirta

leirilippukunnanjohtajat,
heemakinen@gmail.com / aino.pohjanvirta@ekinpartio.fi