Ajankohtaista

 • 11
  elo

  Partion aloitus syksy 2021

  Ekin Partion toiminta alkaa viikolla 33 eli ma 16.8. eteenpäin. Ryhmien vapaita paikkoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@ekinpartio.fi tai ohjelmajohtaja Emmi Sikaselta (sikanen.emmi@gmail.com). Kokoontumisajat näet Toiminta-välilehdeltä.

  Lue lisää
 • 21
  helmi

  Partio toteutetaan etänä viikolla 8.

  Mikkelin koronatilanteen takia partio siirtyy viikoksi etäohjelmaan. Eli viikko 8 toteutetaan partiossa etänä. Ekin Partion jäsenistöllä ei ole havaittu koronaa, ja asiasta ilmoitetaan mikäli tilanne muuttuu. Jos teillä on kysyttävää, olkaa rohkeasti yhteydessä!

  Lue lisää
 • 28
  loka

  Päivitetyt koronaohjeet ja syksyn leirit

  Koronatilanteen jälleen pahennuttua valtakunnallisesti, syksyn yöleirit pidetäänkin päiväretkinä. Yöt Saimaalla-retki pidetään lippukuntamme retkeilyalueella Louhimolla launtaina 31.10. klo 10-15. Teemana on tähdet ja avaruus ja retki on suunnattu seikkailijoille. Mukaan voit ilmoittautua vielä 28.10. Kuksassa kuksaan.fi/37426. Lisätietoa retkestä saa jamjaas@gmail.com ja helena.loponen(at)gmail.com Tarpojien Ekin Kuudes aisti pidetään päiväretkenä Louhimolla 14.11. Ilmoittautuminen retkelle päättyy 8.11. Retkelle pääset ilmoittautumaan Kuksassa kuksaan.fi/36850. Lisätietoja retkestä ryhmänjohtajilta ja retkenjohtajilta Laurilta ja Tiialta, narhi.lauri(at)gmail.com ja…

  Lue lisää