Ajankohtaista

 • 31
  elo

  RISTELY VANHEMMILLE 21.9.2023

  Hei vanhemmat! Tervetuloa Ekin partion ja Ekin partion kannatusyhdistyksen järjestämään vanhempainiltaan 21.9.23 klo 17:30-18:30 partiokoululaiva Lola 3:lle. Teemme tunnin mittaisen risteilyn Lolalla, jonka aikana on mahdollisuus kuulla Ekilän toiminnasta, tutustua Lola3:een ja tietysti tutustua myös toisiin vanhempiin. Tilaisuudessa kerrotaan myös vanhempien mahdollisuudesta osallistua toimintaan, johon ovat erittäin tervetulleita mutta tilaisuudessa ei jaeta tehtäviä tai pestejä eli osallistuminen ei sido mihinkään. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan….

  Lue lisää
 • 18
  elo

  Syyskausi käynnistyy jälleen!

  Hip hei! Lippukunnan syyskausi kännistyy piakkoin koloiltojen ja retkien muodossa. Tarkistathan oman ryhmäsi tiedot toiminta-sivustolta. Lippukuntaan liittymistä harkitsevat löytävät ohjeita yhteystiedot-sivuilta.

  Lue lisää
 • 02
  touko

  Lippukunnanjohtajan kevätterveiset

  Heipparallaa!Niin se vaan taas alkaa tämäkin kevätkausi olla lopuillaan ja pian on aika siirtyä kesälomille. Partiotoiminta ei kuitenkaan pääty koloiltojen päättyessä! Lähdetään siis kaikki innolla mukaan tuleville retkille, leireille sekä purjehduksille! Muistuttaisin myös itse nauttimaan kesän lämmöstä sekä (toivottavasti) tulevista hyvistä keleistä. Kesä on hyvä aika huilata ja syksy koittaa ennen kuin taas huomataankaan. Syksyn koloillat alkavat jo viikolla 33 eli 15.8. alkavalla viikolla! Ryhmänjohtajat tiedottavat…

  Lue lisää