Ajankohtaista

 • 07
  tammi

  Viikkotoiminta pyörähtää jälleen käyntiin viikolla 3

  Maanantaina 14.1 alkaen ryhmät kokoontuvat taas tuttuun tapaan Ekilässä, kun kevätkausi alkaa. Oletko miettinyt, että olisi kiva kokeilla partioharrastusta, lapsesi kaveri houkuttelee mukaan tai haluaisit vaan tietää, mitä siellä partiossa oikein tehdään? Tule mukaan toimintaan. Ryhmiimme mahtuu mukaan ja aikuisillekkin on luvassa omaa toimintaa. Lisätietoja info@ekinpartio.fi.

  Lue lisää
 • 27
  elo

  Vielä ehtii mukaan partion viikkotoimintaan

  Unohditko ilmoittaa itsesi tai lapsesi mukaan Ekilän partiotoimintaan? Ei hätää, vielä ehtii. Kaikissa ikäkausien ryhmissä on vielä jonkin verran tilaa. Mutta kannattaa toimia mahdollisimman pian, koska ensi viikon alussa pyörähtää toiminta toden teolla käyntiin ja Lolaleireistäkin ensimmäinen on jo syyskuussa. Lisätietoja saat  ja ilmoittautua mukaan voit Nipalle: info@ekinpartio.fi Tervetuloa!

  Lue lisää
 • 16
  elo

  Viikkotoiminta käynnistyy viikolla 36 alkaen ma 3.9

  Mahtavan ja lämpimän kesän jälkeen jälkeen saapuu kuitenkin se syksy, mutta hyvä puoli on siinä se, että partiotoiminta alkaa jälleen! Viikkotoiminta pyörähtää käyntiin viikolla 36 ma 3.9 eteenpäin. Ekilässä, Lönnrotinkatu 14  on ryhmiin ilmoittautuminen ma 20.8 klo:18-20. Mikäli olet ollut jo toiminnassa mukana, riittää kun ilmoittaudut omalle ryhmänjohtajallesi. Ilmoitathan myöskin, jos et enää jatka. Näin saamme tilaa uusille innokkaille tulijoille! Päivittämme ryhmätiedot mahdollisimman pian, sitä…

  Lue lisää